top of page

ОРГАНСКИ МОЌНО - ЛЕКОВИТО ЕМ ЗДРАВО

Добредојдовте на првата веб страна во Р. Македонија чија цел е да ве информираме, едуцираме и советуваме за нашите производи од аквапоник системот.

ДООЕЛ „G&G“ (Green & Gills) Струмица е претпријатие кое ќе се занимава со органско производство на зеленчук и овошје. Нашите производи се направени од органски состојки одгледувани без пестициди, а со помош на живи суштества - риби. Нашата цел е унапредување на здравјето преку органско земјоделство како водечка организација за одржливо здравје. Нашата страст за органско овошје и зеленчук не тера да им обезбедиме на нашите клиенти најсвежи и највкусни органски производи на пазарот. А ние сме посветени да работиме на нашиот бизнис на начин кој е повеќе одржлив, што подразбира животната средина и здравјето и благосостојбата на луѓето кои се вклучени во сите аспекти на нашиот бизнис и заедници. Придобивките од органските производи се огромни. Компанијата ќе се труди да остане верна на своите оригинални вредности на етички тргување и органски производи. Во прилог на продажба на квалитетот на органската храна, мисијата на соработка е да се поттикне земјоделството во иднина која ја нагласува еколошката и економската одржливост.

ЗДРАВЈЕТО ИМА НОВО ИМЕ!

bottom of page